امروز یکشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۸

برگزاری مسابقات درون دانشگاهی به مناسبت هفته تربیت بدنی

مسابقات درون دانشگاهی، ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه در رشته های گل کوچک ، طناب کشی و دارت برگزار شد.

در رشته طناب کشی که با حضور 6  تیم برگزار شد .تیم الف دانشگاه با حضور شهریار زمانی ،مسعود زاهدی،علی قلعه مینابی،یوسف رنجبر،مرتضی عامری،امین حکمت نیا، شهرام مرادی ،مجتبی رازنهان و مهدی حسن زاده مقام اول را کسب کرد و در رشته دارت برادران محمد طبسی،داوود حسینی تبارو یعقوب اعزازی مقام های اول تا سوم را از آن خود ساختند.
در رشته دارت برادران نیز از میان 24 شرکت کننده محمد طبسی، داود حسینی تبار و یعقوب اعزازی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب نمودند.
در مسابقات پنالتی گل کوچک برادران نیز که با حضور30نفر برگزار شد موسی یوسفی ، علی فولادی و بشیر منش به مقام های اول تا سوم دست یافتند.
در رشته طناب کشی خواهران نیز که با حضور 4 تیم برگزار شد، تیم (ب) با حضور  لیلا غفوریان، نازیلا ضمیری،فروغ زارعی ،ناهید سلیمی پور،پونه سلجوقی و مرجان محمودی به مقام اول دست یافتند .