امروز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶
انتخاب رنگ
logo logo logo logo

اداره تغذیه

شرح وظایف کارشناس تغذیه:

1- درخواست خرید کلیه لوازم خشک و مصرفی داخل آشپزخانه جهت تهیه غذا

2- نظارت جهت پخت غذا با کیفیت مطلوب جهت دانشجویان

3- نظارت بر گوشت و مرغ مصرفی در سلف سرویس و مقدار آن

4- نظارت بر امر نظافت محیط سلف سرویس و ظروف مصرفی

5- پیگیری کارت سلامت همکاران سلف سرویس

6- نظارت، کنترل و نظم بخشی سلف سرویس هنگام توزیع غذا برای دانشجویان

7- هماهنگی و ارتباط با کلیه قسمتهای مربوط به سلف سرویس

9- پذیرایی از میهمانان مدعو در همایش ها، مناسبت ها و جلسات برگزار شده در دانشگاه با هماهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه

 

ضميمه:
فايلتوضحياتحجم فايل
Download this file (آیین نامه بهداشتی.pdf)آیین نامه بهداشتی.pdf 34 Kb