امروز چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

اطلاعيه هاي آموزشي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بندرعباس

دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس میزبان نخستین همایش ملی موج

نخستین همایش ملی موج با محور هنر، و کاهش آسیب های اجتماعی در بندرعباس برگزار می شود.
دبیر همایش ملی موج در بندرعباس  هدف از برگزاری این همایش را ترغیب هنرمندان به تولید آثار هنری با روش های نوین و کاربردی و تبیین گفتمان سبک زندگی سالم از طریق هنر عنوان کرد.

رضا کمالی گفت: در این همایش با بهره گیری از تئاتر کاربردی، فیلم، عکس، هنرهای تجسمی، موسیقی و سمینار علمی، روش های نوین و خلاقانه در پیشگیری، موضوع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه دنبال می شود.
وی افزود: نقش رسانه و خانواده در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی،و همچنین نقش سمن ها و نهادهای مردمی در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله محورهای این همایش است.
دبیر همایش ملی موج گفت: این همایش با حضور هنرمندان، اندیشمندان و مدیران مرتبط با حوزه آسیب های اجتماعی از سراسر کشور  برگزاری خواهد شد.
نخستین همایش ملی موج در بندرعباس در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص برنامه ریزی و تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و با کمک دیگر نهادها ی دولتی و مردمی  از بیست و چهارم تا بیست و هفت اذرماه به مدت چهار روز در بندرعباس برگزار می شود.

محورهای همایش :

با توجه به اینکه بسیاری از آسیب های اجتماعی در کشور ما نهاد خانواده، سلامت روانی شهروندان و روابط خانوادگی را مورد هجمه قرار داده است، همایش موج موضوعات زیر را جهت تولید آثار هنری و علمی برای حضور در بخش های مختلف این رویداد ملی پیشنهاد می نماید:

طلاق، خشونت خانگی، اعتیاد، دختران و زنان در معرض آسیب، کودک‌آزاری، خیانت در روابط زناشوئی، کودکان کار و خیابان، فقر اقتصادی، حاشیه نشینی، خودکشی، آسیب‌های اجتماعی نوپدید، ارتباطات مجازی و ....

محورها:

·         جایگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در آموزه های دینی

·         نقش رسانه در پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         نقش خانواده در پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         فرصت ها و تهدیدهای ازدواج جوانان و بویژه ازدواج دانشجویی

·         نقش آموزش در پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         نقش اصلاح و بازاجتماعی کردن آسیب دیدگان و بزهکاران در پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         فرصت ها و تهدیدهای فضای سایبری در پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         شیوه ها و راهکارهای نوین پیشگیرانه از آسیب های اجتماعی

·         حاشیه نشینی و پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

·         سمن ها و نهادهای مردمی و پیشگیری  و کاهش آسیب های اجتماعی

جهت اطلاعات بیشتر از طریق راههای ارتباطی زیر با  دبیرخانه در تماس باشید:

نشانی : بندرعباس-چهار راه نخل ناخدا-بلوار دانشگاه-پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس . دبیر خانه همایش ملی هنر و کاهش آسیب های اجتماعی .

کدپستی :7915893144                             تلفن : 07633668038                        ایمیل:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

Attachments:
FileDescriptionFile size