امروز سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۶

آخرين اخبار دانشگاه آزاد اسلامي واحد بندرعباس

راه‌اندازی کارگاه طراحی و دوخت لباس فرم مدارس در دانشکده فنی سما بندرعباس

کارگاه سما دوخت

برای اولین بار در دانشکده فنی سما بندرعباس800 دست لباس فرم مدارس دخترانه و پسرانه درکارگاه تولیدی «سما دوخت» طراحی و دوخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در مراسمی که به منظور تجلیل از دست اندرکاران کارگاه دوخت فرم مدارس سما برگزار شد، رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بندرعباس، هدف از راه اندازی این کارگاه را تربیت نیروی ماهر و تامین لباس فرم مدارس سما بندرعباس ذکر کرد و گفت: «با توجه به پذیرش دانشجو در رشته طراحی و دوخت در این دانشکده و هدایت نیروی ماهر و جوان به سمت تولید و کارآفرینی، تصمیم بر آن شد از وجود این ظرفیت در مرکز سما بندرعباس به نحو احسن استفاده شود.»

مهدی دسینه اظهار کرد: «به پیشنهاد معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما در هفته پژوهش سال تحصیلی گذشته و برگزاری جلساتی در این راستا و مشورت با اساتید این حوزه، این کارگاه در سال جاری افتتاح شد.»

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بندرعباس، این مرکز را با دارا بودن 1975 دانش آموز در مقاطع مختلف، بازار مناسبی برای ایجاد و راه اندازی این نوع کارگاهها دانست و افزود: «به فضل پروردگار و با همکاری استادان رشته طراحی و دوخت دانشکده فنی سما بندرعباس این کارگاه در مساحت 60 متر مربع راه اندازی و بهره برداری رسید که بطور مستقیم تعداد 12نفر در این کارگاه مشغول به فعالیت است.»

این مسئول با توجه به نام گذاری سال جاری به نام سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، خاطرنشان کرد: «یکی از راهکارهای مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی توسعه فرهنگ کارآفرینی و یادگیری و بهره وری از سرمایه های کوچک است بنابراین در نظر داریم برای سال آینده دوخت لباس فرم مدارس سما در همه مقاطع و دریافت سفارش از سایر ارگانها و سازمانها را به مرحله تولید در آوریم که این امر می تواند تحولی بزرگ در ایجاد اشتغال و کارافرینی ایجاد کند.»

وی افزود: «امید است این کارگاه تحت نام «سما دوخت» به تولید انبوه برسد و بتواند نیاز همه بخش‌ها را نیز تامین کند.»

در پایان از همه دست اندرکاران کارگاه تولیدی لباس فرم مدارس تجلیل به عمل آمد.